Mini-Site Secrets Revealed

Der er stadig enkelte, som er usikre med hensyn til design af sine hjemmesider. Forstår det egentlig ikke, for der er jo både det ultra-billige “WebDesign – grundlæggende”, som du kan købe for en flad tyver ved at klikker her: http://www.blunck.dk/tjenfritid/ressourcer/webdesign-fundamental.htm

For dem som følger Bloggen, kører desuden “Webdesign – 10 temaer”. Denne samling vil også en dag blive genudgivet som selvstændig ressource. Det gratis format passer for dem, som gerne vil have informationerne først – og hurtigst muligt. Til gengæld er det andet (PDF-formatet) bedst egnet til dem, som f.eks. selv vil bruge det i deres egen undervisning.


Men: du har allerede muligheden for i dag at få et overblik gennem video, e-bøger m.v. ganske gratis. Der er ingen grund til, at jeg gentager alt det fornuftige Dan Kelly siger på sin side, men du kan finde seriøs information ved at klikke her: http://www.voupti.com/minisite-secrets

Jeg blev faktisk ret opmuntret over, at hans indledning lyder som om han måske har læst min e-bog “Making Sense of Internet Marketing Chaos” – som er gratis at hente, hvis du klikker på titlen… 😉


God læselyst. 🙂

Leave a Response