Fingeren ud af gaskanalen!

Jeg har indført kategorien “let rumpen” hvor jeg er begyndt at redigere også gamle indlæg, der netop passer ind i den kategori for at de indlæg der især er rettet mod dem, som gerne VIL i gang, også kan komme det.

I samme ånd er der nu kommet en ny giveaway-mulighed, som magen til de gratis påskegaver denne gang tilbyder rigtig mange ting – alt lige fra artikler du kan redigere og bruge som indhold hele vejen over til måder du kan forbedre din bestillingsside.

Men, som alle gode ting, kommer det ikke helt af sig selv. Det vil kræve et klik med din højre (eller venstre) pegefinger på nedenstående banner, hvorefter du også selv kan få glæde i alt det gratis. Husk ordsproget: “Hvo intet vover, intet vinder!” Her er det så bare gratis at vove pelsen. Kan det blive meget bedre?

Endnu en chance for gode gratis glæder... :-)

Leave a Response