Hvorfor spilde tiden med formularer?

I de gode gamle dage lød reklamen for Star-øllen:

“- Når De har udfyldt denne blanket, får De en formular.
– Jeg vil hellere, meget meget hellere have en Star!”


 


Der er en masse pilleri, nusseri, småjusteringer m.v. forbundet med det at lave en formular. Selv i programmeringssproget PHP bliver alting hurtigt besværligt, og inden man får set sig om har man brugt en time på at designe formularens udseende og den samme tid (mindst) på at klare den bagvedliggende kode.Dernæst er det værste, faktisk, at drønirriterende script-kiddies kan gå til angreb på mange af disse scripts, især fordi flere af navnene enten forklarer sig selv, eller fordi man jo altså kan komme ufatteligt langt med at kigge i kildekoder.Lad alt dette være fortid. Klik på banneret enten ovenfor eller lige under dette indlæg. Så kommer du videre til en endnu bedre forklaring af produktet. Prisen er kun 7$, og bemærk, at du i denne forbindelse kan tjene pengene hjem allerede første gang du laver bare én formular (gennem den sparede tid), samtidig med at du selv kan sælge produktet, og dermed tjene disse 7$ igen, igen, og igen.Hvad venter du dog på? 🙂


 

Leave a Response