“Hvad rager det mig?”

Alt for mange går gennem livet med store drømme om alt det de vil opnå, når de ER gået på pension, HVIS de vandt i Lotto eller HVIS de arvede en masse penge. Disse selvsamme mennesker ender med at gå på pension som desillusionerede mennesker, fordi energien og virkelysten måske blev tabt for længe siden.

Ved du hvorfor folk mister virkeLYSTEN?

Uha, før du skynder dig frem med de sædvanlige indvendinger, så glem det. Jeg véd jeg taler i generelle vendinger, og derfor vil der også være undtagelser fra reglen.

Men, før du mister energien og virkelysten, så kig lidt efter den brændende passion du har. Gå en lang tur med hundene. Måske også med din partner – lad samtalen gå mellem løst og fast og så over til tanker, drømme og ideer. Lav en “walking brainstorm”, mens I går. Vi tænker langt bedre når vi er i bevægelse. Jeg får mine bedste ideer når jeg støvsuger eller går i bad, og før nogen fristes til at sige jeg burde gå oftere i bad…..Så må det erkendes at vi alle har vores geniale zoner.

Det vigtige er at få nedskrevet de ting, som faktisk var brugbare. Tænk lidt over dem. Få sat en plan så du ikke bare bliver pausefisk i dit eget liv.

I dag ingen nye e-bøger, ingen ny information. Kun denne opmuntring til at se at få sat gang i hjulene i stedet for at vente på at alt omkring dig udvikler sig væk fra dig og jer. Skulle det nu vise sig, at I fandt en ny – og måske langt bedre – vej ved at følge rådet, ville det så være så slemt? Nej, vel? 🙂

Leave a Response