Den rigtige webhost er yderst vigtig

Der er ingen tvivl om, at det hurtigt kan blive meget dyrt, at vælge den forkerte webhost til sin hjemmeside. Især hvis du er afhængig af at tjene penge online. Du ved jo ikke om dine kunder foretrækker at handle med dig tidligt om morgenen, op ad formiddagen, om eftermiddagen, om aftenen eller måske en sen nattetime.Faktisk er det højst tænkeligt, at det netop er den sene nattetime at mange bruger på online aktiviteter. Af flere grunde. For det første er der mere ro om natten, når børnene er lagt i seng. For det andet generer man familien mindre ved lige at sætte sig en times tid før sengetid end hvis det sker lige midt i “kvalitetstiden”, ikke sandt?

Sådan er vilkårene nu om dage for børnefamilier. Vi har travlt, fordi vi vælger at påtage os en masse opgaver. Men du kan gratis undgå at miste en masse penge ved at lære lidt mere om webhosting.

På det danske marked vil jeg i dag anbefale WebHosting, selvom jeg sagtens kunne tjene penge på at anbefale andre. Jeg vil hellere være helt ærlig, fordi jeg værdsætter din tillid som læser af denne blog. Dette domæne du er på lige nu er hostet hos WebUnion, men hvis du går på deres hjemmeside vil du opdage, at alle domæneejere er opsagt efter firmaet blev solgt. Så domænet bliver selvfølgelig flyttet. Forhåbentlig uden alt for meget nedetid da jeg er i fuldt sving med at flytte de rigtige ting. Det skulle altsammen gerne gøre, at der max er 3-4 timers nedetid. Det bliver altsammen annonceret senere.

Den slags er planlagt nedetid. Langt værre er det når man om natten ikke kan sove og lige vil tjekke sin post, hvorefter det går op for én at både mail, domæne, leverandørens side m.v. er nede. Så er det ikke sjovt at have den forkerte webhost.

Derfor: tænk dig grundigt om. Din webhostløsning kan være for billigt, og i så fald betaler du måske med besøgende der møder en sidefejl. Derfor anbefales det, at du kigger nærmere på reklamen over og under dette indlæg. Det er ren lyd, så du får informationerne direkte ind i øret. God lyttelyst, og god weekend. 🙂

Leave a Response