“Making Sense Of Internet Marketing Chaos”

Nogle gange skal man provokere – både til eftertanke, men også til opmærksomhed. Der er delte meninger om fremtiden for Internet Marketing. Jeg mener at de seriøse bliver skilt fra de useriøse når først der kommer en generel nedgang i omsætningen. Fårene bliver – billedligt talt – skilt fra bukkene.

Jeg følte et vist behov for at causere lidt over nogle af de markedsføringsfejl som begås, men må samtidig erkende, at e-Bogen ikke blev skrevet på dansk. Jeg skrev den straks på engelsk. Hvis du er interesseret kan du læse mere om e-bogen her: http://blunck.dk/recommends/online_chaos/ hvor du samtidig kan downloade e-bogen helt gratis.

Du skal ikke engang registrere dig eller noget. Hvis du kan lide manuskriptet må du sågar dele det omkring dig, så længe der ikke foretages ændringer i teksten.

God læselyst. 🙂

Leave a Response