Fagre nye IT-ord

Podcasts, videocasts, blogs og nu også hubs… Hubs har tidligere stået for “gamle” forældede netværks-sammenkoblinger før switchen kom til verden. Forståelsen er den samme i sin nye form, men nu altså små blogs (hubs) med hvert tema i en enkeltstående artikel (eller få artikler samlet), hvorefter nøgleordene sammenkæder al den viden der deles på netværket.

Begrebet “Hubs” i sin nye form, hørte jeg faktisk først om i går på Britts blog om netpenge, og valgte at gå i gang med egne hubs. Mest for at meget af det danske materiale også kan komme ud på engelsk, for vi må jo alle erkende, at engelsk er et noget mere brugt sprog end dansk, hvor vi max. kan ramme 5 mio dansktalende, ikke sandt? 🙂

HubsPages kan du lære mere om ved at klikke her: HubsPages.Com.

Det er gratis at deltage, og du kan endda få indsat koder for f.eks. Google Adsense og Amazon hvis du er oprettet som affiliate. Gratis plads på et nyere netværk end MySpace er jo næsten en uimodståelig niche, ikke sandt? 🙂

Jeg mener helt klart, der er potentiale i dette sociale netværk, og synes du også bør give det en chance.

Leave a Response