Handling skiller skidt fra kanel

“Skidt fra kanel” – udtrykket er nok snart lige så antikveret [= forældet] som “at det regner som i en ostebutik”…. 🙂

Tilgiv mig alle mine sprogligt snørklede formuleringer. Jeg har lige haft lidt skriftlig kommunikation med en tidligere studiekammerat, som åbenbart havde lidt problemer med at forstå tekster jeg synes var ganske elementære. “Skriv som man taler” er lettere sagt end gjort, når talesproget er på vej ned af bakken – i hvert fald hvad angår lix-tal såvel i ordenes længde som i brugen af fremmedord.

Det burde slet ikke være noget problem, men det er ved at blive det… Nogle gange rammer tanken: er det kun i Danmark udvikling går i denne retning? Så hører jeg interviews fra England, og opdager, at dér er det kun de meget dårligt uddannede som bruger et “talesprog” der adskiller sig væsentligt fra det alle andre englændere bruger. En slags levende vidnesbyrd om musicalen “My Fair Lady” stadig har sin berettigelse – både som underholdning, men også som portræt af et land og dets befolkning.

Aldrig for sent at sadle om, og komme i gang!
Men fat mod. Det er aldrig for sent. En af mine helt store favoritter – et godt eksempel til efterfølgelse – gik fra at være AF-klient til multi-millionær på ganske få år. Jeg skal nok skrive et tema om manden i en kommende serie. Han fortjener ros fordi han, selv i dag, kæmper for at give andre muligheden for at komme frem. Du har muligvis allerede gættet hvem jeg taler om. Hvis ikke, så kan jeg som første ledetråd nævne, at hans nyeste bog udkommer den 26. marts i år.

Derfor: kom i gang, og giv aldrig op. Du KAN mere end alle andre tror, men det kræver at du begynder at tro på dig selv. Andre vil ikke opdage lyset fra din stjerne, medmindre du bestemmer dig for at give lyset energi. Det kræver handling. Vågn op! Du vil aldrig fortryde at du investerer i dig selv. Held og lykke – Hals und Beinbruch! 😉

Leave a Response