Styrer du, eller lader du dig styre?

“Everyone’s life is under someone’s control – it might as well be under your own so that you can direct your destiny.” (Harry Tucker, ledende virksomhedsstrategi rådgiver – Microsoft)

Det er meget vigtigt at gøre sig klart hvilken rolle du vil have her i samfundet: vil du styre, eller lade dig styre? Vil du opnå succes, eller vente på at du får succes? Vil du skabe vejen for din succes, eller vil du vandre i andres fodspor – og i det tempo andre bestemmer?

Du kan muligvis få andre til at tro på, at du er i gang, men vær nu ærlig: sker der noget? Er du på vej? Eller venter du stadig? Hvad venter du på? Kom dog i sving!

….Dagen i dag kan være lige præcis den dag du vil huske resten af livet, når det er gået godt. Du vil kunne huske det l*s i rumpen du fik med dette indlæg, og forhåbentlig kunne se tilbage på hvorfor jeg skriver dette. Din succes er til gavn for alle parter. Lad os se hvad du kan, for vi ved alle, at du kan langt mere end det du gør nu…

Hold dig ikke tilbage. Det er der så mange andre, der gør! 🙂

Leave a Response