Op- og nedture

Jesper Bo Jensen har faktisk skrevet en blændende god artikel jeg først ser nu. Den blev skrevet den 21. december 2006, og hedder “Bare krisen snart kommer”, som kan læses her: [Opdatering 10.3.2016: Linket er ikke længere aktivt]

Der er noget meget tankevækkende over dels hvor passivt mange ser på i en tid hvor opsvinget ser ud til at toppe, men også hvor negativt vi altid reagerer over for budbringeren i den slags situationer. Det bør vække til eftertanke hos seriøse iværksættere.

Derfor: læs artiklen, og sørg for, at du forbereder dig ordentligt og grundigt så din idé startes på realistisk grundlag frem for opblæste potentialer som alligevel aldrig bliver fuldt udfoldet. Du kan lægge et godt og ordentligt fundament ved at huske det gamle ordsprog: “better safe than sorry” – “hellere være sikker end bagefter at fortryde”…

Man kan aldrig forberede sig for meget. Man kan gøre for lidt for sin idé, og du bør hele tiden spørge dig selv hvor meget du gør for at holde dig på forkant med udviklingen.

Leave a Response