1 kr. KAN mangle… :-)

Jeg tager også mig selv i udtryk som “her kan alle være med” når jeg går hen til disken i musikforretningen (for det meste TP Musik – gode priser). Det lyder lidt smart, og bringer som regel et lille smil på læben hos ekspedienten. Både mænd og kvinder fortjener lidt alsidighed i hverdagen, og jeg kan se på andres ansigtsudtryk de ikke er lige så “åbne” i kommunikationen.

Hvor mange kommer hen til disken med en 30 år gammel jazz-titel, og siger: “og så sidste nye hit”? Nej, vel? 🙂

Men når alt kommer til alt, så er det nemmest at spare den første krone sammen i den første million end at nå frem til den sidste krone i selvsamme million. Det er samme 1-krone begge steder.

Vi taler for meget og handler for lidt – og det var ikke i en butik. Det var at handle som i “handling”. Action. Get to work. Det skal der ryddes op i, så en af dagene kommer der motivation til handling. Vær parat. Du får kun chancen én gang. Der bliver ingen tænkepause, overvejelser eller noget andet. IN or OUT.

Glæd dig…. Jeg elsker positive overraskelser, og nyder at viderebringe dem… 😉

Leave a Response