Tjene penge – ryd alt det gamle ud…

Det med at rydde op, og sætte alt det du ikke bruger er nok ikke lige det første du tænker på, når emnet er at tjene penge i din fritid. Ikke desto mindre handler det jo netop om, at kapitalisere sine ubrugte værdier. Ubrugt gør de ingen nytte alligevel – og samtidig får du ryddet op i gemmerne.

Forårsrengøring før tid…. Ik’ så ringe endda! 😉

Nyt auktionshus
Efter Basta afslørede alt det fusk der foregik blandt nogle QXL-brugere, så er det interessant at notere sig, at et nyt auktionshus (auc247.com) netop nu har GRATIS oprettelser.
Jeg er meget positivt overrasket over det nye auktionshus, der bl.a. også vises i reklamespots på TV2. Du kan selv tjekke dem ud ved at bruge dette banner-link.

De er så fornuftige at de lige tjekker folks identitet før de godkender at en bruger kan oprette eller byde på auktioner. Derved mindskes risikoen for snyd, omend man jo aldrig helt kan gardere sig. Til gengæld kan det jo så heller ikke bagefter påstås at en person var i “god tro” når først der ligger et mere omstændeligt system bag en oprettelse.

Leave a Response