“Nøglen til at optimere din strategi” – e-bog hermed udgivet…

Som jeg skrev i onsdags (7. februar 2007) i indlægget Optimer Din strategi, så er det vigtigt at gøre sig sine mål helt klart og tydeligt. Jo bedre du er til at specificere hvor du er på vej hen, jo større er chancen for, at det lykkes dig at nå frem.

Man fristes næsten til at sige, du er din egen “GPS” – du kender vejen. Spørgsmålet er bare om du også ved hvordan du når frem? Til det formål har jeg skrevet en 12-siders mini-bog, der hjælper dig til bedre at kunne målrette den strategi du har.

Nøglen til at optimere din strategi

E-bogen får titlen “Nøglen til at optimere din strategi“. Den vil snart blive suppleret af følgende materiale:

  • regneark til budgetplanlægning
  • regneark med statistik
  • skabeloner til kontrakter
  • skabelon til virksomhedsplan og kontakt til investorer

E-bogen “Nøglen til at optimere din strategi” koster 99,95 (via Ewire eller bank) eller 12,95 Euro (hvis du vælger PayPal).
Ekstrapakken med regneark og skabeloner vil – for dem som køber e-bogen “Nøglen til at optimere din strategi” NU – komme til at koste 199,-.
For alle andre vil prisen blive 299,- fra den 2. april 2007, hvor ekstrapakken bliver frigivet.

Prisen på e-bogen kan ikke blive billigere.


Betaling via Paypal – 12,95 Euro

Klik her for at betale via Paypal – fungerede ikke ordentligt direkte i Bloggen.


Betaling via Ewire – 99,95 DKR

Klik her for at betale via Ewire – fungerede ikke ordentligt direkte i Bloggen.


Betaling via bank – 95,95 (du sparer Ewire-gebyr)

Betaling kan ske til konto i Skandiabanken, som er:
Reg: 6610 – Kontonr: 0002526237


Læs mere om ekstrapakken:

Regneark til budgetplanlægning
Budgetplanlægning indeholder ret mange særdeles vigtige nøgletal. Evt. investorer som du evt. beder om at deltage i dit projekt vil gerne se et budget før de tager stilling til en bestemt risiko og et bestemt beløb du skal bruge. Også hvis du skal i banken vil et budget vise, at du har forberedt dig ordentligt.

Regneark med statistik
Dette regneark henvender sig primært til online markedsføring – både hvad angår Google Adsense, men også med hensyn til en evt. webshop. Flere faner til hver sin gren i din “virksomhed”

Skabeloner til kontrakter
Det er umuligt at få alt med i en skabelon, men ikke desto mindre kan du have stor gavn af at få nogle standardoplæg (både på dansk og engelsk) til kontakten med udenlandske principaler. Det samme gælder hvis du senere selv skal bruge distributører og forhandlere i andre lande.

Skabelon til virksomhedsplan og kontakt til investorer
Virksomhedsplanen er nøglen til at præsentere din virksomhed. Du kan læse i flere år og altid lære mere. Hér er tingene samlet på ét sted så du kan komme hurtigt videre til det vigtige, nemlig at tage kontakt til investorerne.


Jeg vil lige gentage fra mit tidligere indlæg:
Sæt dig klare og målbare milepæle, som giver dig mulighed for løbende at justere i forhold til hvor godt du arbejder dig frem imod disse mål og delmål. Mange forretninger bukker under på grund af nogle relativt banale mangler i den strategi der laves, og det er noget af en skam.

[…] Hvor meget er din tid værd? Hvis du kaster bare et års arbejde væk, hvor meget har du så tabt? For slet ikke at tænke på investeringer i inventar, lagre m.v. som ligeledes går tabt.

Det kræver en indsats at få fat på den slags informationer. Tænk lidt over det… 🙂


Husk at sætte kryds i kalenderen den 2. april 2007. Dér udkommer ekstrapakken.

Leave a Response