Få en mail når der sker nyt…

Det kan være svært at få folk til at ligefrem bede om mere e-post. Jeg tillader mig nu alligevel at formode, at der er flere iblandt læserne, der godt kunne tænke sig at blive holdt automatisk opdaterede. Derfor er der nu etableret mail-link ude i højre side så du kan tilmelde dig og få en mail hver gang der sker ændringer her på Bloggen.

Nogle vil naturligvis hellere have RSS-feeds, og dette bliver tilgodeset straks – arbejder på det lige nu, faktisk.

Hensyn skal også vises til ikke-MS Internet Explorer brugerne. Jeg kan se, at bloggen ser underlig ud i f.eks. Mozilla Firefox. Dette skal naturligvis rettes. Forskellene imellem browsere vil blive beskrevet i forbindelse med Webdesign – grundlæggende miniserien, som jeg naturligvis håber du også følger. 🙂

Leave a Response