Sociale netværk – begge sider…

Uanset om du vil se på principperne bag sociale netværk som “bruger” eller udbyder, så må du forholde dig til, at sociale netværk er overalt på nettet. Flere iblandt hos har Yahoo-, MSN- og alle mulige andre profiler. Nogle af os blogger flere steder (både på egne domæner og/eller sociale netværk som f.eks. Mingler). Nogle af os blogger kun på dansk, mens jeg f.eks. også skriver på det amerikanske netværk WorldVillage.

Sociale netværk findes altså overalt
Ved at lære systemerne og principperne at kende, kan vi undgå de værste faldgruber, og derfor faldt det mig også ganske naturligt at uploade en aftengave for at sikre mig, at du ikke skulle kede dig i løbet af den meget kolde søndag. 🙂

Social Networking Unplugged er et godt sted at starte for at finde information om adfærd i sociale netværk

Du kan hente e-bogen ganske gratis ved at klikke på titlen: Social Networking Unplugged.

E-bogen giver også nogle gode bud på hvad du skal være opmærksom på, hvis du en dag kommer ind i en gruppe eller virksomhed, der overvejer at arbejde med sociale netværk – evt. nye konkurrenter til eksisterende sociale netværk.

Husk: jo bedre information du har ved hånden, jo større succes kan du få, hvis du tør tænke kreativt. Lad det kun være pessimisterne der ser hullerne i emmentaleren. Se osten, og lev livet mens du gør det.

God læselyst. 🙂

Leave a Response