Det handler om at tjene penge

Det handler ikke om drømme alene. Viljen til at blive rig er én ting – det at gøre indsatsen for at bevæge sig hen mod målet noget ganske andet.

Det indser de fleste såmænd. Det skorter bare ufatteligt på viljen og lysten til at gøre en indsats for sig selv. Det skyldes til dels det sociale sikkerhedsnet der eksisterer her i landet, men også det faktum at mange faktisk har det ganske udmærket. Det skulle man umiddelbart tro var godt.

Dovenskab – ikke hér!
Du finder bare ikke sympati for dovenskab hér. Bloggen har til formål at give tips til hvordan du kan tjene penge online – i din fritid. Det er ikke det eneste sted du kan finde den slags informationer. Vi er flere i branchen. Jeg henviser gerne folk til andres blogs og hjemmesider – men anbefaler kun dem jeg kan stå inde for.

Er der nogensinde en kontakt og/eller et link, der viser sig at tilhøre en fusker, så hører jeg meget gerne fra dig, for så fjernes linket straks. Det er uden diskussion et område hvor der er mange fuskere. Jeg har bestræbt mig på kun at bevare det materiale, der virkelig er godt, og håber du vil sætte pris på den slags ærlighed. Jeg forestiller mig at disse begreber ikke er fremmede for min målgruppe, og afslutter derfor med et varmt: velkommen! 🙂

Der er meget mere på vej. Lige nu er jeg i gang med at pille ved designet. Du kan trygt regne med, at siden vil ændre sig i de næste timer. Derefter er det bare at blogge videre…

Leave a Response