Update omkring Sony Xperia Z

xperia-page-smartphone-tablet-banner-960x360-343a45aa147471383b1512efa2394e93-460x172

Hvis i har lagt mærke til at jeg ikke lægge så meget andet om men mest omkring sony xperia z så er det fordi vi mangler dansker der forklare hvad man kan gøre i tilfælde at problemer med Android. I skal være velkommen til at kontakte mig med jeres problemer vedrørende Android eller Ios enheder der ikke virker eller måske bare er lidt irriterende.

I mit sidste opslag viste jeg hvad man skulle gøre ved Sony Xperia Z 4.4.2 Strømproblemer. Jeg Gjorde det selv og jeg kunne faktisk ikke mærke nogen virkning ved det. Så jeg anbefaler at i ikke opdatere til 4.4.2 (kit kat) og skulle i nu have gjort det og i fortryder så kommer der snart et opslag der kan vise jer hvordan i nedgradere UDEN at miste garanti. Men Hvis i gerne vil have 4.4.2 uden strømproblemer og er ligeglad med jeres garanti kan i altid installere CM 11 på jeres enhed men der er ingen garanti bag efter. Sony mener nu problemet er fixed med det nye Google play service 5.0. Men jeg kan stadig mærke på mit battery at det dør hurtigere. selve system lagger også lidt viklet jeg ikke kan forstå på så kraftig mobil. Problemet er grafikken. jeg tror bare at det er en masse grafik fejl som skal rettes. Den bliver stadig meget varm når man har den læggene og ikke bruger den og derfor nedgraderede jeg til 4.3 se mit næste opslag der kommer om to uger.

Husk nu IT problemer kan for det meste altid fixes. Bare kontakt mig på Lasse688a@gmail.com så kan jeg finde ud af hvordan vi for dit problem løst.

Jeg fralægger mig alt ansvar hvis i installere CM 11 på jeres enhed. Det er jeres eget valg og skulle det nu gå galt så kontakt mig hvis det er en sony enhed er der altid noget at gøre hvis du fejl installere den. Og folk med andre enheder er også velkommen bare skriv.