Sony Xperia Z Android 4.4.2 (kitkat)

Til os der er lykkelige ejer af en xperia Z så er der en ny Update som byder på mange ny ting. Android 4.4 Kitkat er meget godt men der er også nogle dårlige ting ved det.

Da jeg opdaterede min fra 4.3 (jelly bean) til 4.4.2 (KitKat) opdagede jeg et lækkert men et krævende styresystem. Jeg vil i det her opslag gøre klart for jer hvorfor i ikke enu skal opdatere til 4.4.3 (KitKat) for det har en meget stor betydning for jer.

Som jeg skrev så er 4.4.3 et meget krævende styresystem og det kan også godt mærkes lidt på Xperia Z. Menuen op i toppen er blevet opdateret i stedet for at der kan hives ned med en finger og så kan du se notifikationerne så kan du nu også bruge 2 finger til at hive ned med og der vil nu dukke nogle genvejsknapper frem så som wi-fi til og fra data og mange flere. Det er en meget god ide men af en eller anden grund kan jeg faktisk mærke at det lagger en smugle. ikke så det ikke kan holdes ud. Men det er en irriterende ting.

Overgange fra F.eks. menuen til indstillinger kan også lagge lidt når du klikker for hurtigt. Men stadig noget man godt kan leve med.

Hvis du vil kunne bruge din mobil mere end 3 timer for du skal lade op så skal du ikke opdatere. Sony har selv sagt at de har et problem med strøm på z og nogle andre få enheder. Det er den detalje der gør at jeg har nedgraderede til 4.3 igen. Jeg havde den i lommen i 10 min og testede hvor meget strøm den smed og det var hele 12% der var væk. Sony prøver at rette det men vi skal ikke forvendte noget foreløbig for z er ikke den første på listen til at få 4.4.3

Jeg vil rigtig gerne sige en masse om layout på 4.4.2 men da jeg har opdaterede tilbage så må det vente til sony kommer ud med 4.4.3 til sony xperia z