Sony Xperia Z android 4.4.2 (Kitkat) batteri problem fix

xperiacare-wired-software-051113-920x250-fed8e7f6037100718cdd3695595fd381

I mit forrige opslag her på siden skrev jeg om Android 4.4.2 (Kitkat) til sony xperia z. Der var et kæmpe problem der gjorde at jeg nedgraderede til Android 4.3 (Jelly Bean) Jeg læste så lidt op på det og fandt en løsning. Jeg har ikke testede den over en længere periode. Men hvis der skulle være en der havde en sony xperia z. Så prøv lige det her og giv mig feedback.

nexus-5-android-4-4-kitkat-logo-01

Sony har erkendt at der er et batteri problem. Og de arbejder på højtryk for at fixe det. Det skulle blive bedre i Android 4.4.4 som måske udkommer i slutningen af juli. Sony har også annonceret hvad problemet er. Det er ikke Sony der har lavet fejlen. Det er faktisk Google. Nogle personer fandt ud af at hvis man ikke havde aktiveret Google tjenester var problemet der ikke. Men efter som man skal bruge Google tjenester til de fleste apps så skal jeg vise jer en løsning.
Da Google udaterede Google tjenester til 4.4.52 havde vi Sony Xperia Z bruger problemet med det samme. Google har nu heldigvis updaterede Google tjenester til 5.0 og det kan lette vores problemer lidt men ikke fuldt ud. Jeg vil vise jer hvordan og i skal følge skridtene i den rigtige rækkefølge tak.

1. Instillinger > Apps > Alle > Google Play-Tjenester > Afinstallere opdatering…… Her efter så vil den selv opdatere til 5.0 eller nyere

2. Instillinger > Google (Med Google logo) > Annoncer > Fravælg interesse baserede annoncer

3. Deaktivere automatisk Backup. Sikkerhedskopiering og nulstilling > og fjern Sikkerhedskopier data.

4. Vent på Android 4.4.4 fra Sony.

Giv mig venligst feedback tak