NU kan du LÆRE præcis hvordan du dramatisk øger din Google AdSense indtjening

Originaltitel: Now You CAN LEARN EXACTLY HOW To Dramatically Increase YOUR Google Adsense Income

Velkommen.

Hvis du gerne vil øge din Google Adsense indtjening, så er der et par meget vigtige ting du SKAL have på plads først. Du kan sagtens opsætte en del Adsense reklamer på dine sider, og du vil kun opnå meget små resultater, men hvis du er parat til at LYTTE, LÆSE og LÆRE lidt nyt, så har du hermed chancen for at komme langt videre i din søgen efter at øge din Google Adsense indtjening.

Nogle af jer kender mig fra mine mange artikler på Joel Comms domæne, WorldVillage.com. Hvis du ønsker at vide mere om hvad jeg faktisk har skrevet om det at tjene penge online, vil du måske vælge at besøge denne side der indeholder en oversigt over mine artikler dér.

Du kunne også vælge at besøge en af mine tre blogs om det at tjene penge online (en dansk og to engelske), som netop også behandler emnet Adsense fra tid til anden:


Se i øvrigt blogs og temasider her:


Nogle vigtige tricks for brugen af Google Adsense reklamer

The Adsense Code & Adsense-Secrets 4.0

Jeg har fundet stor hjælp i bogen med titlen The Adsense Code, skrevet af Joel Comm, og hans opdaterede bog Adsense-Secrets 4.0 har også været utroligt inspirerende. Den sidstnævnte titel kan endda erhverves ganske gratis ved at klikke på reklamen i højre side af skærmen.

Avancerede Google AdSense råd

Du ønsker muligvis ikke AdSense på alle sider   Eftersom man ikke må indstille AdSense til at starte i et nyt vindue, skal du blot have faktum for øje: når folk klikker ryger de væk fra din side. Du ønsker muligvis ikke at dette sker på alle dine sider. Man kunne sige at folk ville surfe væk alligevel og at man lige så godt kunne få et "exit gebyr". Men, i hvert fald, bør du overveje dine muligheder og værdien af hver af dine sider.

Kanaler - husk at bruge kanaler   Husk at bruge Kanaler når du opsætter dine forskellige annoncer. Nogle betaler i dyre domme for at få software der kan give dem denne information, men jeg ville også anbefale at få den ekstra - og forbedrede - mulighed for overblik gennem forskellige kanaler.

Hold øje med din CTR-rate   Når nogle sider klarer sig mindre godt kan der være en årsag. Find årsagen og lav om på det der ikke fungerer. Du burde se en stigning i CTR når dit indhold forbedres og når dit valg af reklamer passer med typen af besøgende du har på din side. Få venner og familie til at være kritiske indtil det er lige tilpas.

Husk at nogle websteder har "gode" og "dårlige" dage   Det er meget ofte overset af markedsføringsfolk der skriver om Google AdSense, men tænk på dette: frimærkesamlere holder muligvis flere møder på almindelige hverdage (mandag til fredag) end i løbet af weekenden. På den anden side kan der også være andre steder for frimærkesamlere, der oplever den modsatte tendens — at folk rent faktisk foretager denne type research i deres fritid. Ting kan være forskellige fra emne til emne.

Trafik, trafik, trafik   Nogle steder tjener intet på grund af manglende trafik. Ikke bare trafik, men kvalificeret trafik [bør ses i forhold til CTR]. What foretrækker du: 15 klik fra 45 daglige besøgende, eller 3 klik fra 120 daglige besøgende? 15 ud af 45 besøgende ville give dig en meget høj CTR på 33%, mens 3 klik ud af 120 besøgende ville give dig en CTR der var mindre end 3%.

Jeg ønsker dig alt muligt held i at øge din indtægt i de kommende år... :-)

Gode artikler om Google AdSense fra mine blogs