Ofte Stillede Spørgsmål om Familiedomænet

Hvad er baggrunden for domænet? Synes der er mange emner...

Svar: Du har ret. Ideelt set kunne vi sagtens dele emnerne langt mere op. I kender det sikkert selv. Vi startede et domæne. Havde et kerne-emne. Så dukkede der nye og sjove projekter op, og i starten var især Henrik meget tilbageholdende med at oprette nye domænenavne bare fordi der kom et ekstra emne. Ved sidste tælling talte vi alligevel 15 domæner med hver sine vidt forskellige temaer.

Det er korrekt at forsiden bærer præg af denne alsidighed — nogle vil stensikkert have deres kommentarer omkring dette, og de er velkomne til at bruge nedenstående link til at kontakte Henrik, der administrerer dette og de andre domæner. Hvis der er konstruktive ideer eller noget som en eller anden får øje på, så er det bare at sige til.

Imidlertid vil vi også - fra starten af - gøre det klart for enhver: design er noget vidt forskelligt for alle mennesker. Det som opfattes som kønt for én kan virke kedeligt og ensformigt for en anden. Vi tester hele tiden nye ideer på denne forside. Noget af det beholdes mens andre ting overvejes. Vi har prioriteret fortsat tilstedeværelse og konstant oppetid for domænet langt højere end et visuelt indtryk.

Vi har skærpet forsøget på at samle alle med navnet Blunck ved at tilbyde andre med samme efternavn et familielink. Vi har dog, som ovenfor beskrevet, valgt at lade www.blunck.dk være stedet der samler - folk henvises til dette domæne, og kan derefter bestemme hvad de bagefter gerne vil se på.

Det skal endvidere siges at langt størsteparten af de besøgende slet ikke kommer ind via forsiden. Netop fordi alle undersider også fungerer som forside for hver sit tema, så skal denne forside kun opfattes som en indgangsdør - en entré. Nogle kan lide møbleringen i entréerne når de gæster andres hjem, andre kan ikke. Vi tigger ikke folk om at blive på vores sider. Den tid er overstået. :-)

Jeg kan se, at I skriver læserbreve. Kan I ikke bare droppe det?

Svar: Jo, det kunne vi allesammen. Vi kunne droppe al demokratisk tankegang, stoppe engagementet for et bedre samfund og så bare kigge på tv-serier ligesom alle andre gør.

Men det gør vi bare ikke! Friheden til at ytre sig er noget vi alle bør værdsætte, og selvom vi alle kan være mere eller mindre enige (eller uenige), så er det vigtigt at lade alle få plads her i samfundet. Som Henrik flere gange har sagt: "det kan være jeg bliver uenig med en person, men jeg vil til enhver tid hellere forsvare vedkommendes ret til at tænke, tro og mene som han/hun gør"

Der har været en tendens, blandt enkelte, til at skære alle over en kam. Folk som ikke har haft mod og mandshjerte nok til at sætte navn på deres holdninger har på forskellig vis ville markere sig. Det er deres helt eget valg. Vi har kun én holdning til den slags, og det er, at det er tidsspilde at koncentrere sin energi om anonyme mennesker.

Henrik omtales en del på Usenet. Hvorfor besvarer I ikke kritikken?

Svar: Af en simpel grund: hvis du kigger på "kritikken" så er det en misundelses-kritik. Der er ikke tale om mennesker som har noget konstruktivt at komme med, og derfor fortjener de ikke nogen omtale eller noget svar.

Nogle vil opfatte dette som arrogant, men helt ærlig: vi har alle en familie, vi har nogle hobbies, og der skal være tid til det hele. Hvorfor skulle Henrik rive tid ud af kalenderen for at forklare nogle mennesker der i forvejen gør som det passer dem, at de tager fejl?

Henrik har for længst deltaget i så mange udviklingsprogrammer at det er erkendt at der findes to slags mennesker: folk der gavner gensidigt ved deres tilstedeværelse, og folk der ikke gør. Livet er ganske enkelt for kort til sladder, negativitet og mudderkastning. Hvis du kigger i bunden af denne side vil du se nogle af de aktiviteter Henrik vedligeholder. Der skal udover dette være plads til familien.

Afslutningsvis skal det siges, at konstruktiv kritik altid modtages med tak. Når der er fejl eller når der er et argument der ikke holder så er Henrik blandt de første til at erkende sin fejl.

Hvorfor er der sider der ikke er opdaterede?

Svar: Fordi døgnet kun har 24 timer. Vi erkender blankt at flere af siderne skal omarbejdes. Denne proces sker løbende. Du er mere end velkommen til at sige hvis du finder 404-fejl (fil ikke fundet), for de prioriteres naturligvis højest.

Det skal tilføjes, at vi efter ferien 2007 har haft en del drilleri med billeder fordi vi mistede begge bærbare, alle musik-cd'er og flere hundrede dvd-film under et indbrud her i det lejede hus. Vi tager med kyshånd imod nyheden om, at man i fremtiden vil kunne hente musik - lovligt - til en fast pris, og undgå alle de cd'er. Hellere have en ekstern harddisk med mp3 hvorfra musikken kan afspilles. Dette indbrud satte os langt tilbage fordi en del ting faktisk allerede VAR forberedt, men blot ikke uploadet. Så det der lyder som en gammel og slidt plade er desværre et faktum.

Henrik har lært mange andre at tage backup, men ikke nødvendigvis gjort det selv. :'-(

Hvorfor denne OSS?

Svar: Fordi den giver en mulighed for at besvare mange spørgsmål på én gang. Hvis du har tænkt over noget bestemt kunne der jo være andre, der fik en lignende tanke. Der er flere spørgsmål og svar på vej. Nu er siden startet op, og der kan derved komme opdateringer et fast sted. Håber det har været gavnligt. :-)


Blogs:
Følg vores private blog om stort og småtSe bloggen: tjen penge i din fritid - nu også podcasts
Henrik Bluncks politiske blogHenriks blog om kristendommens mangler
Engelsk: Henrik Bluncks Blog on Earning Money OnlineInsider's Information Blog About FranceI Love Mac


Tema-sider:
Forøg din Adsense indtægt (dansk)Increase Adsense Income (engelsk)
Earning money onlineThe Ultimate Webshop for Internet Marketeers
Gode råd om bilforsikringerProfessionelle oversættelserMere sjov i din kaffepause
Gå på pension - nyd dit otium. En side for pensionisterHillary for President? No way!Projekt RYGESTOPHobby: Linux Nyhedsbrevet

Mail-kontakt:
Send Henrik en mailSend Henriette en mail

Eksterne links

Læs bogen "PowerPodcast"
Bytte links på Tips & TricksGod Blog om ITLæs mere om bogen: Iværksætter til jeg dør


Hjemmesiden opdateres
af Henrik V Blunck
Senest den 28. oktober 2007
kl. 13:58