Fire års fødselsdag

I dag er det fire år siden jeg skrev den første artikel her på bloggen. Siden dengang er der i alt skrevet 153 artikler her på bloggen, og jeg håber du har nydt læsningen. Jeg har forsøgt at skrive inspirerende og spændende om flere af de ting jeg har opdaget om kristendommen.

Jeg mener jeg i denne proces har været trofast over for kildeangivelserne. Jeg har i hvert fald ikke konstateret nogen modsigelser af det skrevne, så det kunne indikere, at læserne også er af samme overbevisning. Til gengæld har jeg også bemærket, at mange læsere ikke nødvendigvis giver mange kommentarer. Jeg ville ønske der kom flere kommentarer, for en saglig debat er altid velkommen, men må leve med at webstatistikken taler sit eget tydelige sprog.

Selvom jeg ikke altid har været en flittig blogger her på denne blog – under 1 indlæg om ugen i snit – så har jeg valgt at tie når der ikke er noget væsentligt nyt, og så til gengæld skrive når der er noget jeg synes fortjener særlig opmærksomhed. En strategi jeg er sikker på læserne også værdsætter.

6 år til den første runde fødselsdag for denne blog. Det går stærkt, og jeg kan love at de næste mange artikler bliver mindst lige så gode som dem jeg allerede har skrevet… 🙂

Leave a Response