Beskyttelse af pædofile m.v.

Det er tankevækkende så forskelligt protestanter og katolikker ser på spørgsmålet om præsteløftet set i forhold til anmeldelse af information der kommer til deres kendskab om mishandling af børn.

De kristnes store idol – tømmerknægten a.k.a. Jesus – sagde ellers de berømte ord:

»Lad de små børn komme til mig, det må I ikke hindre dem i«
(Markus 10:14)

Set i moderne perspektiv får disse ord en sørgelig betydning når præster bagefter opfører sig som vi har set på tv. Fuldkommen uden føling med anstændig moral og etik — og sørgeligt uden for pædagogisk rækkevidde når der er tale om mishandling af børn.

Hvordan de kristne kan se sig selv i spejlet når de betaler til den slags adfærd, og det så oven i købet ikke stærkt fordømmes af et præsteskab som påstår at kende deres bibel er fuldkommen uden for min fatteevne.

Godt jeg ikke er med i dén klub…

Leave a Response