Folkekirkens produkt usælgeligt

Det beskrives som “Folkekirkens produkt bliver ikke købt” på Kristeligt Dagblad online, men faktisk burde titlen på artiklen være “Folkekirkens produkt usælgeligt“.

Faktum er, ganske korrekt, at økumenien har taget overhånd, men sjovt nok en økumeni som ALENE fokuserer på lighed mellem kristendom og islam. Der søges aldrig kommunikation med jødedommen, og det burde fortælle en del. Ganske som jeg tidligere har skrevet her på bloggen, så er kristendommen direkte i modstrid med Loven. Det såkaldt “nye testamente” er i direkte opposition med de hebraiske skrifter. Den slags inkongruens søges forklaret i lange baner med tanker om nåde og lovens “opfyldelse” m.v.

Når alt kommer til alt vil den kristne ikke mene, at budet mod at dræbe skulle være “ophævet”, særligt fordi de selv kunne stå for skud ved denne holdning.

Omvendt har kristendommen nogle ULØSELIGE gåder som fastholdes — også selvom almindelig sund fornuft tilsiger os noget ganske andet. Se blot på jomfrufødsler og påstandene om “I har hørt, at det blev sagt” hvorefter den ene antisemitiske løgn efter den anden bliver kastet frem hele vejen gennem evangelierne, epistlerne m.v.

Jeg forstår, for at sige det ligeud, ganske godt, at folkekirkens produkt ikke sælger billetter. Der er ingen moral og etik tilbage i det præsteskab som skulle forsvare et livssyn. Selv på et rent menneskeligt plan er det hele ren fallit. Kommer der bagefter en sammenligning med Skrifterne står det bagefter klart, at kristendommen er helt på afveje.

Alle ønskes en god søndag. 🙂

Leave a Response