Tabu blandt kristne?

Det lader til at være noget tabubelagt at kommentere på denne blog. Jeg kan se, at læsertallet stiger, men forundres stadig over hvorfor folk ikke kommenterer på indholdet. Mon ikke der var yderligere spørgsmål om emner jeg ikke endnu har behandlet som netop interesserer DIG? Hvorfor ikke komme med en kommentar så jeg kan behandle de emner du måtte ønske at vide mere om? Kommentar-feltet bider ikke.

Hvorfor et tabu at påpege fejl?
I stedet for at tage spørgsmål som et svaghedstegn har de fleste ledere for længst lært at lytte til alle niveauer i deres virksomheder. Hver gang der opstår en situation ledelsen ikke selv har bemærket får de en unik mulighed for at dygtiggøre sig når folk gør opmærksom på noget der halter. Hvis ikke de får noget at vide er det svært at gøre noget ved et problem man ikke kender, ikke sandt?

Derfor må søgningen efter de indlysende fejl være en vigtig nøgle til bedre forståelse. Faktisk kunne det også være kilde til en langt klarere form for livssyn. Men afvises altså af folk fordi det tydeligvis er et tabu at de græske skrifter ikke hænger sammen.

Kristne kommer ofte ind i dobbelte diskussioner om at loven skulle være erstattet af nåde, men når andre så påpeger, at mord derved bliver tilladt bliver de lige så tomme i blikket som en syvendedagsadventist der står foran en kæmpe kødbuffet. [Mange syvendedagsadventister er vegetarer, hvis ikke du forstod denne lille vits… :-)]

Baggrunden for bloggen
Hvis du er i tvivl om baggrunden for denne blog, så har du næppe læst artiklen “Når budskabet ikke kan gennemhulles…“, men det kan du gøre ved at klikke på artiklens titel.

God fornøjelse, og husk at give feedback. Det vil være meget værdsat.

Leave a Response