2 års status

For to år siden skrev jeg artiklen “Hvorfor hader mange kristne bogen “Da Vinci Code”?“. Siden dengang er der udkommet over 90 artikler her på bloggen.

Hvad er status for bloggen? Der har været mange spændende artikler, og flere af dem har vist sig tidløse når de gennemlæses igen. Næsten et kvalitetstegn at de giver et samtidsbillede af mange nyheder relaterende til kristendommen.

Har bloggen forandret noget? Ikke det fjerneste! Det må erkendes, at mange er fasttømrede i deres holdninger og meninger, og derfor er der nok heller ikke den store chance for, at det jeg skriver påvirker specielt mange. Men hjælper det blot én til at have tænkt sig om i forhold til kristendommen, har bloggen tjent sit formål.

Denne blog skulle gerne hjælpe dig til at se nye facetter af kristendommen — uanset om du studerer kristendommen i skolen, i fritiden, har det som tro eller på anden vis har at gøre med kristne. Det er stensikkert at mange ikke er enige, men en blog SKAL skabe debat, og for at kunne skabe en dialog skal der skabes et oplæg for en evt. diskussion.

Hvis du blot afviser tingene bare fordi du ikke er enig, så svigter du dine idealer og mål. Du kunne vise din deltagelse her på bloggen ved at skrive en kommentar. Enhver form for feedback er velkommen.

Arbejdet med bloggen fortsætter ufortrødent. Tak fordi DU læser med… 🙂

Leave a Response