Shoah-fornægtelsen

Der er intet nyt i at mange benægter det historiske faktum at nazisterne gassede flere millioner jøder. Den slags har historikere kæmpet mod i årtier. Ganske som alle andre konspirationsteorier så har også dette skabt store bøger — altsammen skrevet af personager som skal gøre sig interessant på bekostning af denne hændelse. Den er også ofte kendt under navnet “Holocaust.”

Senest har en biskop være taget til nåde igen af paven, og fået reetableret sit embede, også selvom vedkommende har udtalt sig stærkt antisemitisk. Intet problem for en katolik for de hader, som så mange andre kristne, det folk som FIK en udvælgelse. Uanset lange forklaringer og omsvøb er det UMULIGT at komme uden om Skrifternes klokkeklare budskab.

Måske derfor, faktisk, at kristne nærer en så stor modstand mod de hebraiske skrifter fordi enhver kan se, at kristendommen slet ikke harmonerer med Guds Ord og Hans Lov.

Mon ikke det var på tide for de kristne at lægge stridsøksen? Den ultimative vurdering og bedømmelse af vore handlinger VIL komme til alle, før eller siden. Når folk kæmper mod Gud ender det galt. Det burde de talrige beskrivelser i Bibelen tale klart og tydeligt om — hvis nogen altså overhovedet læser teksten.

Det er svært ikke at bemærke, at disse ting sker under en pave med en interessant historisk baggrund. Han har åbenbart “gemt” sin fortid pænt nok af vejen til at blive stueren blandt flere, men han narrer ingen med de holdninger der skinner igennem i hans handlinger.

Leave a Response