117. dag

At gøre status

“For 117. gang!” har du sikkert sagt nogle gange når du skulle give en person samme svar på det samme spørgsmål, men i dag er det faktisk den 117. dag af året. Hvad er din status? Har du nået 1/3 af det du ville nå i løbet af 2008? Har du oplevet noget spændende, som du kan bruge i årets sidste 249 dage før det IGEN bliver nytår med indskydning af til den tid året 2009?

Det første årti af det nye årtusinde er ved at være rindet ud, og det bør vække til eftertanke. Ikke pga nogen bestemt numerisk symbolik, men fordi eftertankens nådegave er blandt de sundeste hvis der skal skabes et grundlag for en udvikling fremefter.

WordPress opdatering

WordPress er allerede fremme med en opdatering af deres blændende WP 2.5. Version 2.5.1 kom på gaden i dag, og har – som altid – ny funktionalitet med i købet. Du kan læse om den nye version herfra: http://wordpress.org/download/.

Hvis du har fulgt nogle af mine andre blogs vil du vide, at der er en indlysende fordel i at opdatere sit indhold. For en søgemaskine vil opdateringen af blog-softwaren have en lignende funktion. Skjult fordel for dem som ikke bare leger med SEO, men gør noget ved det. 🙂

“Af børn og fulde mennesker…”

En mor lavede pandekager til sine to sønner på 3 og 5 år.
Børnene begyndte at skændes om hvem der skulle have den første pandekage og moderen så chancen for at give børnene lille moralsk lektion:
“Hvis Jesus havde siddet ved dette bord havde han sagt: ‘Lad min broder få den første pandekage – jeg selv kan vente’.”
Den ene bror kiggede på den anden og sagde: “Ok…Per…du kan være Jesus.”

Leave a Response