Drop uvanerne og skab energi!

Har du bemærket hvor mange kristne der ofte er ganske passive i forhold til at TAGE ET ANSVAR? Rigtig mange er dygtige til at give ANDRE skylden for egen manglende evne til at droppe en uvane eller forbedre et svagt område. “Jeg er en dårlig læser, så jeg køber ikke så mange bøger” eller “Jeg er en dårlig taler, men…”

Ingen er født med geniale læseevner, og ingen er født med gode taleevner. Øvelse gør mester, og det gælder på ALLE områder. Lad være med at henfalde til passiviteten ved at give andre skylden for dine mangler. På præcis samme måde så bør den opmærksomme læser granske artiklerne. Tjekke kilderne og selv se hvorvidt det der skrives holder vand.

Min udfordring til dig som læser er, at du også i 2008 vil blive udfordret til at tænke nye tanker og skabe ny energi ved at tage et ansvar og tage konsekvensen af den viden du får… Godt nytår.

PS: Til blogejere: hvis du selv bruger WordPress til at styre din(e) blog(s), så vær opmærksom på, at version 2.3.2 er frigivet for få timer siden. Husk at få opdateret, så du kan se det nye år positivt i møde. 🙂

Leave a Response