Michael Baigent – genial forfatter

Hvis ikke du allerede har gjort det, altså læst bøger af denne forfatter, så skylder du dig selv at kigge nærmere på hans bøger på Amazon:
Jeg er dybt imponeret over hans meget gode, stilrene og akademisk troværdige skrivestil. Jeg læser værkerne på engelsk, og var faktisk ikke klar over om noget dansk forlag havde turdet oversætte dem. Det er der, faktisk.

Hans bøger findes nemlig på dansk

Jeg blev positivt overrasket over, at to af hans titler kan fås direkte i din lokale Bog & Idé, på dansk. Er nemlig selv i gang med læsningen af “The Jesus Papers” som på dansk har fået titlen: “Jesus skrifterne”, som du kan læse mere om her: http://www.bog-ide.dk/Default.asp?ID=1&M=Shop&PID=51&ProductID=293539.

Også titlen “Bedrageriet med Dødehavsrullerne” kan du læse mere om her: http://www.bog-ide.dk/Default.asp?ID=1&M=Shop&PID=51&ProductID=280447

Tænk nye tanker – kom ud af boksen

Det er så forfærdelig nemt at tænke samme tanker som sidste år eller gøre det samme som vi gjorde før, men lade os udfordre er sundt for alle. Det skærper sanserne og udvikler kildekritik m.v.

God fornøjelse med læsningen – om det er på engelsk eller dansk er dit eget valg. 🙂

Leave a Response