Øvrige blogs

Henrik vedligeholder mange blogs om mange forskellige emner. Det er efterhånden blevet på tide at lave en samlet oversigt over de danske blogs Henrik vedligeholder, og derfor får du denne liste:

Genfind kontrollen over dine penge
Her gives der mange gode tips til hvordan du får styr på din økonomi. Den supplerer meget af det arbejde du sikkert allerede kender fra TV3-programmet Luksusfælden. Her får du gode ideer til hvordan du administrerer din økonomi, og du får ligeledes mange nye muligheder for at genfinde kontrollen over din økonomi.

Henrik Bluncks private blog
Her fortælles der om løst og fast i forhold til de ting vi oplever. Der diskuteres alt mellem himmel og jord, ferie- og almindelige oplevelser nævnes, og til tider er der også et par politiske kommentarer. Før vedligeholdt Henrik også en politisk blog, men for det meste er artikler om politik nu også inddraget på den private blog fordi Henrik erkender nødvendigheden af at have tingene ét sted. Da politik er en integreret del af hverdagen og Henriks interesser er det mere naturligt at samle kommentarerne ét sted. Men du kan stadig læse tidligere artikler om emnet på den politiske blog.

Kristendommens Mangler
Jeg har tidligere deltaget meget på nyhedsgruppen dk.livssyn.kristendom. Dengang jeg selv var kristen var det en naturlig gruppe at deltage i, og selvom der til tider var mindre uenigheder var der dengang en vis respekt over for hinanden. I de senere år er det blevet umuligt at diskutere på den nyhedsgruppe fordi enhver uenighed medfører tilsvininger i stil med dem man normalt ser på dk.snak.mudderkastning.
Da jeg senere nåede til en erkendelse af mange fejl i kristendommen synes jeg det var relevant at dele disse et sted hvor folk selv kunne undersøge de ting jeg skriver uden perfide kommentarer, og derfor blev denne blog startet. Titlen “Kristendommens mangler” fortæller en del om bloggens formål. Jeg mener der er fundamentale fejl i kristendommen, og jeg forbeholder mig den grundlovssikrede ret til at sige min mening om det.

SEO for begyndere
SEO for begyndere er bloggen jeg oprettede fordi jeg var en smule træt af det faglingo som nogle SEO-folk bruger. Jeg forstår godt nødvendigheden af at skrive præcist om et komplekst emne, men finder det samtidig relevant at bringe faget ned på et niveau hvor alle kan være med.
Når jeg kan bibringe dig god viden om hvordan du får succes med dit arbejde på nettet kan jeg samtidig være sikker på din indtjening også stiger markant, og derfor er det en stor fornøjelse at dele mange indtryk inden for emnet SEO på bloggen SEO for begyndere.

Shop & Spar
Shop & Spar er stedet hvor du kan hente information om det at spare penge. Der gives rigtig mange tips som kan hjælpe dig i din hverdag, og du får rigtig mange gratis tips som kan give inspiration til at spare rigtig mange penge både når du handler til dagligt, men også når du f.eks. skal købe din næste ferie.

Tjen penge på nettet – i din fritid
Tjen penge på nettet – i din fritid er bloggen hvor jeg fortæller om indtjeningsmuligheder på nettet. Du kan få masser af gode ideer til nicher og metoder som kan indbringe dig rigtig mange penge, hvis du lytter ordentligt efter.
Jeg har supplerende skrevet flere e-bøger om emnet, herunder “Tjen penge online” og “Sådan tjener DU penge på bannerreklamer.” Den første e-bog kan du hente to gratis prøvekapitler af, og med priser på henholdsvis 149,- og 7€ kan alle være med. For cirka 200,- kan du komme rigtig godt i gang. Sammenlign det med hvis du skulle starte din egen virksomhed. Dér skal du ofte have rigtig mange penge op af lommen.

Ugens vitser
Ugens vitser er stedet hvor du de fleste dage får en ny vits og en lejlighed til at få et lille smil på læben. Det er en genial blog med masser af de bedste vitser jeg selv støder på, og derefter deler med jer der læser bloggen.

Konklusion
Dette er bestemt ikke de eneste blogs jeg skriver. Jeg skriver også en del engelske blogs, og dem kan du se en oversigt over på forsiden af familiedomænet – www.blunck.dk.
Jeg skriver også en enkelt blog på fransk – om emnet at tjene penge online. Titlen er: “Gagner de l’argent sur l’internet“.

Samlet set er blogning min helt store passion. Jeg har måtte revidere en del i samlingen af blogs gennem årene, men den “beholdning” jeg har nu burde være den samling blogs der vedbliver med at eksistere. Jeg har gransket hjerte og nyrer, og det føles rigtigt at skrive om de emner jeg har på hånden nu. Så sørg endelig for at tilmelde dig RSS på de enkelte blogs, der også måtte interessere dig. Så kan du løbende læse med når jeg skriver om hvert enkelt emne.

På gensyn på de enkelte blogs. 🙂

PS: Du kan også følge mig på Twitter her:

Leave a Response