Danmarks befrielse

I aften har mange iblandt os lys i vinduerne som minde om befrielsen fra tyskernes ondskabsfulde tyranni. En historisk begivenhed hvis lige er svær at finde i historien.

Det BURDE være en glædens dag for alle.

En enkelt politiker ønskede at drage paralleler til palæstinensernes situation i Israel, og den slags gider jeg dårligt nok kommentere. Jeg slettede venskabet i stedet.

Mod dumhed kæmpes der nu engang forgæves.

Jeg har venner der for nylig er flyttet fra Frankrig til Haifa i Israel, og jeg læser talrige rapporter om hvordan palæstinensere opfører sig. Selv stenkast mod jødiske skolebusser er niveauet, åbenbaært.

Beklager, men så længe vold og aggression er våbnene mener jeg ikke der er ret meget grundlag for at diskutere videre. Fred er ikke bare fraværet af krig. Fred er sameksistens, også med dem vi ikke er enige med.

Derfor må folk udgyde deres galde andre steder, for jeg gider ikke spilde et eneste værdifuldt sekund på debatter der ikke fører nogen vegne så længe folk bruger skældsord over for hinanden. Det er smaddersynd for den almindelige palæstinenser som er nødt til at tie fordi vedkommende kan opleve repressallier for at udtale sig, og på dét felt har enhver der bringer fred min fulde respekt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *