Palæstinenserne – fredselskende?

I dag er jeg vred – rigtig vred. Jeg har lige via Twitter fundet et link til en fransk artikel der fortæller om mordet på en familie, herunder et barn helt ned til både 4 år, og sågar 3 måneder. Artiklen kan ses her: http://www.europe-israel.org/2011/03/parce-qu%E2%80%99il-faut-que-des-juifs-assassines%E2%80%A6-%E2%80%93-par-rachel-franco/.

Hvem kan dog få sig selv til at myrde små uskyldige børn?

Hvem er så afstumpede, at de kan få sig selv til den slags – og så bagefter juble over det?

Jeg er fuldkommen ligeglad med alle de påstande om hvem der begyndte hvad, hvem der har mest ret, hvem der er mest ditten eller mest datten. Den slags adfærd taler for sig selv!

Ikke engang hunde opfører sig så nedrigt. Det er ganske enkelt ufatteligt, at nogle kan juble over den slags. Vi har hørt masser om terrorister som gemmer sig bag civile for bagefter at bruge dem som “levende skjold” – og det er i forvejen hjerteløst. Men hvordan mennesker kunne begå denne handling er mig ganske enkelt en gåde. Føj for pokker.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *