Nu vender det igen – ½ år til jul

Det er aldrig sjovt at tænke på, for nu er sommeren lige ved at komme til sin ret. Alligevel må det siges. Vi går mod kortere dage.

Jeg elsker sommeren. Blade på træerne, blomster der gør alt smukt, og ny energi fra den vidunderlige sol, som giver os de d-vitaminer vi har brug for her på jorden.

Vi skal nyde det

Vi skal naturligvis nyde det, mens vi har muligheden for det. Jeg husker med stor fornøjelse det år, hvor jeg fik et indblik i Marienlyst nede på sydhavsøerne. Jeg forstår virkelig godt de folk, der vælger at købe et sommerhus dernede, for det er en skøn strand, og når vejret er godt, er det en perle. Man har slet ikke brug for en tur til udlandet, når man har adgang til dette herhjemme i Danmark, vel?

Denne dag er også fødselsdag for mange: min svoger fylder 46 – og kæmpe tillykke til ham! – og kagedronningen Ditte Julie Jensen og en ex-kollega har også fødselsdag – tillykke til dem!

Traditionen tro holder bloggen også ferie

I juli og august er der næsten ingen der læser blogs, og derfor skrues der helt ned for tempoet. Jeg kan ikke love, at jeg vil være helt stille, men det er ikke planen at skrive mere før vi når til september. Det giver en mulighed for planlægning og skemalægning, som er gavnlig, når det man skriver ellers alligevel ikke ville blive læst… 🙂

Domænet har lige været helt nede

Igen er jeg nødt til at gentage noget jeg har sagt før, nemlig at man skal huske at tage backup. Da jeg gav dette råd i 2007 her på bloggen, havde vi lige mistet to bærbare efter et indbrud i vores hjem mens vi var på sommerferie i Frankrig.

Forleden startede jeg computeren op, og da var det ALLE blogs her på domænet, der var nede. Nogen havde åbenbart ad bagvejen fundet frem til at knække sikkerheden – og jeg vil ikke spekulere i hvordan, men alene sige, at jeg VAR glad for, at jeg havde en backup i baghånden.

Jeg har haft domænet hos den nuværende webhost i nu 16 år. Det ER måske på tide, at begynde at overveje en større revision, ikke alene af it-leverandør, men også af de databaser som i nogle tilfælde nok kunne være ‘forældede’, og/eller kunne optimeres, hvis det alligevel er på tide med et større eftersyn, som passende kan ske i ferien.

God sommer til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.