Den sorte svane – lad os nu droppe hykleriet!

Det var en fantastisk serie, der kan ses på TV2 Play i sin fulde længde. Yderst spændende, men samtidig tragisk, fordi den viser, at der findes mennesker, som ikke skyr nogen midler for at klare sig i samfundet…

Reaktionerne var forventelige. I kuratorforening m.v. så har man aldrig set noget lignende. Det er en ildelugtende affære, og man kunne ØNSKE sig, at det VAR et enkeltstående tilfælde. Skal vi være helt ærlige? NÅR der i den efterfølgende nyhedsdækning bliver fortalt at UNDER 1% af konkurssagerne overhovedet bliver tjekket af tredjepart, så er der næppe kun én, som har gjort dette.

Politikerne tilbyder kendte løsninger

Udover udenomssnak, anmodning om redegørelser og vantro over for det, at der rent faktisk FINDES folk i dansk erhvervsliv, som forsøger at slippe udenom og/eller hoppe over hvor gærdet er lavest, så ville det ærlige være, at handle. Ikke ved at foreslå ny lovgivning, men rent faktisk håndhæve den lov, som allerede findes

Når en mand er ansvarlig for dumpning af tonsvis forurenet jord, så har vi IKKE råd til at vente. Der SKAL handles, for forurenet jord kan skade grundvand og omkringliggende områder. Det er ikke raketvidenskab, vel?

Jeg får kvalme over, man altid hører det samme fis, når der sker afsløringer. Uha, NU skal vi handle, og når medierne har fundet nye sager at gå op i, så viser det sig, at der ikke sker en hujende fis. Det er den politiske virkelighed – og det er noget, man simpelthen ikke kan være i, hvis man har en samvittighed OG en hukommelse. Særligt fordi man så kan huske hvor mange sager der har været siden 80’erne, og HVER ENESTE GANG er det kun et FÅTAL, der har måtte betale regningen. Resten af tiden har vi som skattebetalende borgere fået lov til at tage den regning, de ikke ville stå ved som virksomhedsejer.

De nye generationer fortjener bedre!

De nye generationer fortjener bedre miljømæssigt – og anklagerne må i arbejdstøjet rundt omkring. I en tid hvor man kan sammenkæde næsten hvad som helst for at optrevle forbrydelser på gaden, så er det på tide, at man også begynder at kigge på konkursrytteri, spekulation og ondsindede mennesker, som udnytter systemet.

Dét burde være en blandt mange lektioner efter Den sorte svane!

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.