Coop er langsomt på vej til at kvæles

Der er ikke nogen pæn måde at sige det på, men Coop er langsomt på vej til at kvæles. Man render rundt som hovedløse høns, og fra 1. maj er der ny bonusmodel.

Jeg tror ganske enkelt ikke på projektet mere. Jeg meldte mig ind i foreningen for et par år siden, hvor jeg skrev artiklen Kan man kalde sig ‘rigtig voksen’, når man lige er blevet andelshaver?

Jeg meldte mig ud i aftes efter nyheden om det store underskud, og slettede Coop-app’en på min telefon. Jeg er DYBT uenig i, at det vil være en løsning at lægge otte kæder sammen til tre, og når ikke man på forhånd fortæller sine medlemmer hvilket bonussystem, man har tænkt sig at indføre, så mangler jeg i hvert fald troen på, at man arbejder ligeværdigt med hinanden.

Hvis jeg ville lave alt om…

Hvis jeg selv ville lave alt om, så er noget af det vigtigste, at sikre, at ens partnere ved, HVAD man vil lave om. Ellers arbejder man i en lukket boble, og den går altså ikke i det 21. århundrede. Der er sikkert mange andelshavere, der har det på samme måde. Jeg har i hvert fald draget konsekvensen, og kan absolut kun ønske dem alt muligt held fremover. Der er brug for det, for Coops ledelse vil aldrig kunne redde organisationen, hvis de agerer som kræmmere. Du kan ikke konkurrere på et hårdt detailmarked ud fra prisen alene. Det er KVALITETEN som skal sikre, at folk handler hos dig. Det er ren Marketing 101… 🙂

Onsdag blev Christopher myndig

Ugens bedste nyhed var, at Christopher blev myndig onsdag. Jeg havde en hyggelig snak med ham på dagen, og nu er det en sjov tanke, at forældre-æraen nu er ovre. Den startede for 21 1/4 år siden, og sluttede så i onsdags. Næste æra bliver bedsteforældre-rollen den dag en af dem kommer med en særlig meddelelse. 🙂

Rigtig god weekend til alle bloggens læsere.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.