Definerer emnerne om du er seriøs?

Der er mange som har en mening om de emner du som blogger kan skrive om, hvis du vil tages seriøst. Udover dette organiske smagsdommeri, så har søgemaskinerne også sine algoritmer, som ret bevidst skruer nogle emner ned, fordi der er en økonomisk interesse i hvilket indhold der rater højest…

Det er ingen hemmelighed, at jeg skriver om alt fra politik til sex og samliv, fra privatøkonomi til jobsøgning. I nogles optik er det lidt halvodiøst, hvis man skriver om sex. Hvorfor skulle man dog tale om dette emne, når det er så privat?

Det korte eller det lange svar?

Det korte svar er, at der altid er potentiale for forbedring. De fleste, der har læst om sex, vil vide, at der er et orgasm gap (en orgasmekløft) mellem kønnene. De fleste mænd får udløsning under sex, men alt for mange kvinder får IKKE en orgasme under sex.

Der er stor forskel mellem de krav man stiller til sit sexliv. Nogle har det fint med ikke altid at få en orgasme. Nogle har fysiske årsager bag den manglende evne til at få en orgasme, mens andre har psykiske årsager, hvor de ikke kan slippe kontrollen, så de bliver bedre til at FØLE mere under sexakten.

Det er derfor et område der er yderst spændende at lære mere om, og for min egen del skylder jeg bl.a. Master i sexologi Maj Wismann stor tak for hendes blog og podcast-serien Sammen med Maj Wismann, som blev startet under corona. På det internationale område er der også Esther Perel eller Emily Morse. Jo flere steder vi læser, jo mere begynder vores forståelse af området at udvide sig.

Sex er mere end penetration!

Sex er ikke kun penetration, og det at tale om sex har intet med porno at gøre. Voksne mennesker BURDE kunne kommunikere voksent om emnet til gavn for alle parter. 🙂

Det er så bare ikke altid den fornemmelse man får her i landet. Der tales ofte ned om det at tale om sex, og især på SoMe kan man nemt møde en shitstorm, hvis man formaster sig til at sige noget, som visse typer ikke bryder sig om. Når jeg fx siger, at mænd bør tage sig sammen, når det gælder forspil, så er der straks nogle, der får en dårlig smag i munden – og det vil de ofte af med som opkast i ens DM.

Hvis nu man i stedet fik en god snak, kunne det være, at alle kunne lære af hinanden. Derfor: der er ikke noget emne som er mere eller mindre seriøst end noget andet. Der findes mere eller mindre interessante emner ud fra egne interesser, men det er en helt anden sag.

Fortsat god påske til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.