Så kan julefreden snart sænke sig over os alle

Efterhånden som dagene går, så kan vi konstatere, at vi nærmer os den 24. med hastige skridt. De fleste blandt os går formentlig på juleferie på fredag, og så er der feriedage frem til mandag den 2. januar 2023.

Vi har i vores team valgt at holde fri mellem jul og nytår, for vores elever har fri på skolerne, og så giver det ikke mening, hvis ikke vi også holdt fri… 🙂

Når man er glad for sit job – og sine kolleger – så kan man engang imellem glemme, at holde fri. Her er vi gode til at minde hinanden om, at work-life balance skal observeres. Der er brug for, at lade batterierne op, og lade eftertankens nådegave inspirere én, mens man holder fri.

Årets sidste indlæg

Dette vil være årets sidste indlæg. Ikke fordi jeg ikke gerne vil skrive oftere, men simpelthen fordi der næppe er ret mange, som sidder og bruger deres juleferier på at læse blogs.

Der er så meget andet, der fanger vores interesse. Årets store juleshow på DR blev sendt i går aftes, og begge kanaler plejer, at køre kavalkader over året der gik. Afhængig af ens smag, så vil der være meget der enten var supergodt eller rigtig skidt i året, der snart er gået.

Jeg vil ikke trætte jer, kære læsere, med mine tanker om hvad der har været skidt. Det vil dem, der følger mig på SoMe vide alt om ud fra fx de tweets jeg har skrevet… Derimod vil jeg da gerne hylde de ting, der har været rigtig gode gennem 2022.

Da jeg passede rækkehus for min næstældste niece og hendes kæreste (som nu er hendes mand), fik jeg øjnene op for en del af Slagelse, jeg ikke havde så tort kendskab til – og særligt hvor god busforbindelse der var ind til byen. En væsentlig faktor, da jeg hvis jeg fik en bolig dér, ville fortsætte i nuværende stilling, og derfor vil skulle pendle herop til Kalundborg. 🙂

Begge niecer er blevet gift i året, der er gået, så nu er det kun nevøen og yngste niece, som en dag tager turen. Og lad mig straks sige, at hvis ikke de gør, er det lige så fint. Den slags skal man selv vælge. Om det så er Daniel eller Patrich, der skal op til kongen for at blive tildelt Elefantordenen for lang tjeneste i 2047, skal jeg lade være usagt. Her skal vi huske Voltaires ord om, at det er farligt at have ret i ting, hvor store mænd tager fejl. Lidt omskrevet er der rum for fortolkning.

Glædelig jul og Godt nytår

Derfor skal der lyde en KÆMPE tak til dem, der har fulgt med. I ønskes alle en rigtig Glædelig Jul og et rigtig Godt Nytår.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.