9. november har min søster og svoger 10 års bryllupsdag

Dagen før Mortensaften har min søster og svoger 10 års bryllupsdag. Et helt årti er pludselig gået på ingen tid…

Det er sjovt som tiden bare løber hurtigere jo ældre vi mennesker bliver. Uger bliver til måneder, som bliver til år – og bagefter tænker man: “Hvor blev tiden dog af?”

November er en status-måned

Nogle gange er det lidt morsomt, at gå gennem gamle indlæg på denne og andre blogs, jeg har skrevet. Der er delt meget, og engang imellem kan jeg godt være i tvivl om, hvor meget nyt jeg kan skrive her på denne digitale dagbog.

Derfor gør jeg løbende status, og særlig i november overvejes, hvilke blogs der skal have et boost i det nye år, og hvilke der skal have et makeover. Det kan være alt fra et temaskift (udseende på en blog er jo vigtig) til en ændring i fokus.

Nogle titler låser emnet, mens andre godt kan twistes, når man forsøger at se sine blogs udefra. Andre blogs har mistet en stor del af trafikken, og jeg er åbenbart ikke den eneste, for flere af de rss-feeds jeg har fulgt antyder også, at flere er rykket videre fra bloggen til SoMe-platformene.

Drag aldrig forhastede konklusioner

Man skal aldrig drage forhastede konklusioner. Det er en del af det at gøre status, at overveje både FOR og IMOD forandringer, effekten af dem, lysten til at gøre det – og i sidste ende implementeringen af de tanker der kommer, når der kigges nøgternt på det.

Spændende at se hvornår vi får en ny regering

Efter det nyligt overståede folketingsvalg, så bliver det spændende at se, hvornår vi får en ny regering. Der er mange holdninger, der skal forsoner for at kabalen kommer til at gå op. Jeg misunder bestemt ikke Mette den rolle som kongelig undersøger. Der skal lægges ører til meget udenomssnak før der kan landes på noget, som kan bruges til noget fornuftigt.

Fortsat god søndag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.