Tillykke til Julie og Patrich med brylluppet i dag

Der skal i dag lyde et varmt tillykke til min næstældste niece, Julie, som senere på dagen siger ja til sin kæreste og forlovede, Patrich.

Mange iblandt os tænker i disse tider, at ‘gift er noget man tager for ikke at blive det.’ Sådan har jeg det selv, men det skal ikke forhindre, at jeg hylder, når folk træffer et valg om, at smede deres liv sammen i den kæde, som vi kalder ægteskabet.

Det er modigt at gøre forsøget

Man skulle helst starte ting ud fra et håb om succes – at bygge ting på skepsis ville være at starte i minus… 🙂

Der er noget fint ved, når to mennesker aktivt vælger at fusionere, få børn, og leve livet i fælles harmoni. Hvis man formår at fastholde både en god tone og vokse sammen, er der nogle gange stor synergi at hente i dét format. Det har jeg stor respekt for.

I dag skal der i hvert fald fokuseres på det positive. Det fortjener de begge, sammen med deres børn.

Rigtig god weekend til læserne af denne blog. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.