Stort tillykke til Patrick med de 19

Der skal herfra lyde et stort tillykke til ældste søn, Patrick, som i dag fylder 19. En stor dag, og nu sidste år forude som teenager…

Det er en speciel dato, som jeg har skrevet om flere gange her på denne blog. Oprindelig var tanken, at Patrick skulle fødes 11. september – men han ville det anderledes. 🙂

Den gode hobby – hunden Max

Det er smadderfedt at se, hvor meget hunden Max fylder i dagligdagen. Både hund og ejer får en masse god motion, samtidig med, at de hygger i godt selskab, når hans storesøster, Natacha, lufter sin hund, Nellie, sammen med ham.

Jeg håber virkelig, han får en rigtig god dag – og i en tid hvor sommeren er udvidet ind i september, så skulle der også gerne være rimelig god vejr på dagen… 🙂

Løbende opdatering og justering af mine blogs

Det er ingen hemmelighed, at der har været meget svingende frekvens i skrivningen på Den socialliberale politiske blog. Jeg vil ikke konkret sige om den politiske blog fortsætter endnu, men der er i hvert fald en pause i skrivningen frem til det kommende folketingsvalg. Der er skrevet over 1.060 artikler, så det er en stor ressource, der viser en del af de ting, der er sket i dansk politik siden bloggen blev startet i 2008.

Blogs giver mulighed for fordybelse i et emne på en meget anderledes måde end fx en artikel på de sociale platforme. Det er svært at få længere tids opmærksomhed, hvis man bruger et skriftbaseret medie i en tid, hvor man gerne vil have audiovisuelle sekvenser, der på få sekunder giver et overblik. At vi, der skriver, gør opmærksom på, det mindsker nuanceringen er der knap så mange, der tager alvorligt.

Sådan går det i samfund, hvor alle har travlt. Videre til næste historie og næste emne…

Alle læserne ønskes en rigtig god dag herfra. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.