Der savnes juridisk konsistens i dansk politik

Faste læsere vil stensikkert vide, at jeg ikke er fan af den tidligere integrationsminister, Inger Støjberg. Jeg bryder mig ikke om folk, som fejrer andres ulykke med kage!

Samtidig må jeg sige, at det undrer mig, at dobbeltmoralen trives så godt i dansk politik. Da det skulle vurderes om der skulle rejses en rigsretssag, havde Venstre ingen problemer med, at stemme for med argumentet om, at det ville give Inger en chance for at forsvare sig foran en dommer.

Anden holdning når det gælder hjorten?

Nu bruger man så et helt andet argument. Nu mener man, at anklageskriftet skal lægges frit frem, noget som dem, der kender pågældende skrift godt ved, ikke kan lade sig gøre… 🙂

Faktisk morede det mig en smule, at Pia Olsen Dyhr – formanden for SF – gik på skærmen med samme argument som Venstre havde brugt i forhold til Støjberg, med klar melding om, at ville ophæve Claus Hjort Frederiksens immunitet…

Der var engang hvor man havde mottoet: “Venstre ved man hvor man har” – det er så tydeligvis lagt i graven, for denne gang har man ikke samme tillid til retssystemet??

Jeg er officielt partiløs

Jeg er virkelig partiløs. Kom der et folketingsvalg i morgen ville jeg ikke vide, hvem jeg skulle stemme på, for de vanvittige beslutninger træffes i alle partier på hver sine områder. Det føles ret underligt, for jeg er normalt en person, som godt kan vægte for og imod i en nogenlunde fair afvejning. Imidlertid er dansk politik så mudret ind i forligskredse, tossede studehandler og en naiv tro på, at vi vælgere åbenbart har en meget kort hukommelse.

Man siger ét i pressen, og bagefter konstaterer man, at samme folk stemmer det modsatte af det lovede…

Anyway, nu er der under to uger til folkeafstemningen om forsvarsforbeholdet. Det bliver spændende at se resultatet af den afstemning. 🙂

God weekend til alle læserne af denne blog.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.