Så blev det min tur til en dans med Corona

Jeg er SÅ glad for, jeg fik mit tredje stik mod corona dagen før nytår. Jeg er nu positiv for corona, og skal til PCR test i morgen. Glad fordi det er et mildt forløb, indtil videre…

Jeg er fuldt bevidst om, at jeg indtil videre er heldig. Der har mest været en løbende næse, mild hoste, men indtil videre hverken feber eller hovedpine. Det siges, at vi skal glæde os ved det gode, selv når det ser skidt ud.

Der er ingen tvivl om, at andre har været hårdt ramt. Det har jeg talt med flere om, som VIRKELIG har haft det skidt. På dét plan, er jeg glad for, at jeg trods alt har fulgt anbefalingerne.

Vi er trætte af corona

Vi kan nok hurtigt blive enige om, at vi alle er trætte af at høre om corona. Der var engang, hvor corona kun var navnet på en mexikansk øl. 🙂

Som jeg talte med en af mine niecer om i dag, så er det lidt tankevækkende, at vi længe kun havde én person i familien, som var ramt, og pludselig gik det stærkt. Så tæt på målstregen, hvor vi alle forventede, at nu ville smitten falde i samfundet.

Man gør sig mange tanker. Har jeg været for tæt på nogen? Det synes jeg ikke at huske. Har jeg siddet foran nogen der har hostet eller nyst i bussen? Det husker jeg heller ikke.

Nu er der kun én ting at gøre: se fremad, komme sig helt, og så glæde sig ved, at det indtil videre har været et mildt forløb. Jeg skal ikke kloge mig på, hvordan kroppen havde reageret, hvis jeg ikke havde været vaccineret, men alene konstatere, at jeg er taknemmelig for, at have fulgt de råd og vejledninger vi har fået.

Ønsker alle læserne af denne blog en fortsat god søndag. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.