Så nåede vi sørme til februar

Det er næsten ikke til at forstå, men januar passerede hurtigt forbi. Det føles ikke som om der allerede er gået en måned, siden rådhusklokkerne meddelte starten på 2022.

Men kalendere lyver ikke, så vi går nu i gang med anden måned af året.

Slut med restriktioner fra i dag

Mundbindet forsvinder, og det er mange glade for. Andre er nervøse, og sådan vil det altid være. Corona er ingen spøg. Datteren fik en hård omgang, og flere i vennekredsen har også oplevet det. Jeg er indtil videre selv gået helt fri, ligesom sønnerne også er gået fri…

Vi skal som samfund huske, at passe på hinanden. Der er ingen grund til at udskamme nogen, bare fordi de evt. fortsætter med mundbindene. Der vil være situationer, hvor jeg også selv vil fortsætte med at bruge det. Et fyldt tog kunne være en af situationerne. Den vigtige afstand vil formentlig kunne holdes flere steder, medmindre supermarkederne vælger at fjerne mærkerne i gulvet ved kasserne, og her kan der hurtigt opstå ubehagelige situationer i hvert fald set med virologers øjne. De kan jo ikke selv blive helt enige om, hvor vi står.

Senest var der et afsnit af Genstart hvor Jens Lundgren i hvert fald såede en vis tvivl angående test-strategierne. Det ubehagelige ved alt dette er, at medierne har forvirret mange iblandt os. Man skal virkelig læse en hel del for at være HELT sikker på, hvad der er gældende – og så er der alle undtagelserne.

Sagt ligeud: jeg forstår godt, hvis mange har en vis apati mod emnet corona. Set i dét lys kan man kun håbe, at denne del af rejsen retur til normal vil gå godt. Som jeg skrev i starten, så handler det om at passe på hinanden. Der er skrøbelige mennesker, som kan blive alvorligt syge…

Det bliver allerede lysere…

Det er så dejligt, at vi nu begynder at kunne mærke, at dagene bliver længere. Det tænder et håb om, at foråret måske er lige rundt om hjørnet. Det er det, jeg vælger at fokusere på. Jeg er helt vild med sommer, og foråret er et vigtigt skridt frem til det mål. 🙂

Rigtig god dag til alle læserne af denne blog.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.