Serieanbefaling til jeres weekend: Family Law på Viaplay

Hvis du godt kan lide serier som Suits og The Good Wife, så vil jeg varmt anbefale jer, at kigge på Family LawViaplay.

Det første der vil gøre seriefans glade er, at Victor Garber (kendt fra tv-serien Alias) spiller med i denne serie. Han har en fantastisk evne til at spille den seriøse familiefar, den barske chef og ikke mindst den lune person, vi alle kunne dele en god flaske vin med.

Kort om Family Law

Den kvindelige hovedperson, spillet af Jewel Staite, er en alkoholisk advokat, som knækker sig udover en klient, hvilket bliver delt på alle sociale platforme, herunder især YouTube, og hun kan ikke få job noget sted i New York. Hendes far ejer en advokatvirksomhed, og tager hende til nåde. Hele dramaet følger derefter da hendes søskende finder ud af hvad der er sket, og replikkerne er geniale undervejs…

En af grundene til, jeg godt kan lide den slags serier er ren afslapning, og god underholdning i en rigtig god kombination. Det er bestemt ikke alle serier, der er lige gode, og derfor bestemte jeg mig også for, at jeg ville dele de bedste med jer, kære læsere af denne blog.

Kunne være sjovt at dele hvilke serier du er glad for

Det kunne også være sjovt at dele hvilke serier du er glad for. Du er velkommen til at smide en kommentar, hvis du har en favorit, andre burde se. Det ville give andre muligheden for ikke bare at se, hvad jeg godt kan lide, men også inspirere hinanden ift gode serier. 🙂

Det var jo rent faktisk sådan jeg selv stødte på serien Suits. Når et familiemedlem kommer med en anbefaling, så kan man ikke undgå, at blive nysgerrig.

Rigtig god weekend til jer alle, kære læsere, og rigtig god fornøjelse med Family Law.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.