Håber I alle er kommet godt ind i det nye år

Her på årets anden dag, så håber jeg I alle er kommet godt ind i det nye år. Uden alt for mange tømmermænd, og forhåbentlig da i hvert fald uden skader på kroppen.

Det er altid et frygteligt tidspunkt, når man ser årets første nyheder, for der plejer gerne at være nyt om øjenskader ifm nytåret. Vi har alle hørt om nogle af de ulykker, som sker rundt omkring i landet, og jeg tænker altid på hvor mange af dem, der KUNNE være undgået…

Husk sikkerhedsbriller

Jeg var selv nede og hilse på naboerne nytårsaften, og hørte, at der tidligere havde været en situation, hvor et batteri havde rykket sig på asfalten. Den slags bringer minder. Vi oplevede selv, da vores datter var lille, at et batteri havde forrykket sig, og det havde nær skræmt livet af vores datter, der dog kun fik en enkelt gnist som var faretruende tæt på, at ramme hende. Den slags tager tid at komme sig over, og vi må bare huske, at sikkerheden skal være helt i top.

Uanset om det er manglende brug af sikkerhedsbriller, beruselse eller fejlagtig håndtering, så SKAL man være klar over, at fyrværkeri bestemt ikke er ufarligt. Alle autoriserede fyrværkerifolk siger det også, og bestemt ikke kun for, at de selv får mere travlt. De kunne såmænd nok ikke nå mere lige dén aften anyway. Men vi skal huske, at italesætte vigtigheden af, at tage fyrværkeri alvorligt. Bare for hinandens sikkerheds skyld…

Nyt år – nye muligheder

Det er altid en fantastisk tanke, at et nyt år bringer nye muligheder. Man har en helt blank kalender at begynde på. Nye historier, nye oplevelser – og forhåbentlig nye glædelige events hen over året, der nu møder os efterhånden som vi sætter gang i hjulene igen. Følg med på bloggen efterhånden som året går, og husk endelig, at kommentarfeltet ikke bider. Jeres feedback er yderst værdsat.

Jeg ønsker jer alle en fortsat god aften, med de bedste ønsker for det år, vi nu har startet. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.