Glædelig jul til alle bloggens læsere

Herfra skal der lyde et varmt ønske om en glædelig jul til alle bloggens læsere. Vi kan ikke helt undgå, at bemærke, at der også i år vil være mennesker, som er forhindret i at nyde familiens selskab. Coronaen raser fortsat, og nogle har fået det ubehagelige svar, “positiv”…

Vi er nu nået forbi årets korteste dag, og det er altid en rar fornemmelse, for så er lyset på vej til os igen. Nu kommer den barske del af vinteren, for januar og februar kan være nogle kolde og barske uger…

Vi skal huske den gode stemning hele året

En af mine store indvendinger mod julen er, at det for mange kun er i december, at der tales om det at være gode over for sine medmennesker. Det mener jeg, vi skal være hele året. Ikke tosse-gode, men anstændige og fokuseret på, at give alle en god oplevelse, når de møder os som mennesker.

Det er ikke en holdning jeg prædiker over for andre. Dog står jeg ved min holdning, og jeg nyder, at andre finder glæde i den tradition, de nyder. 🙂

Der går ikke noget fra mig ved, at jeg hygger mig på min måde, mens andre hygger sig på deres. Tværtimod giver det en vis ro, at vide, at der i det mindste er en aften, hvor familier forenes med folk, de nøje har udvalgt i denne tid, hvor de helt store fester er noget begrænset af pandemien.

Faste læsere vil huske, at jeg også skriver en julekalender. Den skulle gerne give folk lidt god stemning undervejs i løbet af december. Det er ingen modsætning til min egen holdning til julen, for jeg mener som blogger, at det er min opgave, at levere noget, der er relevant for mine læsere.

I 2022 er julekalenderen tilbage

screendump af forsiden af Julekalenderen for alle

Næste år håber jeg, at julekalenderen er tilbage. Jeg har haft en god brainstorm, og jeg tror min nye plan bliver en rigtig god plan. Det skal man altid passe på med at mene, for der er også visse forventninger til en julekalender, når først man har startet den på én bestemt måde. Det må tiden vise. I hvert fald går planlægningen altid i gang tidligt i det nye år, så der er 24 sprøde låger klar til når starten går 1. december…

Rigtig glædelig jul til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.