Sidste weekend i november – snart årets sidste måned

Det kan næppe have undgået nogens opmærksomhed, at vi nærmer os vinteren. Det er en tid, hvor vi skal være særlig opmærksom på smitterisiko. Mange julefrokoster er allerede aflyst.

Det handler om rettidig omhu. Lige så vigtigt det er, at folk får deres vacciner, så er det også vigtigt, at huske de gode vaner, vi alle havde under tidligere nedlukninger. Når man går ned i det lokale supermarked, er det tankevækkende, at se, hvor mange, der bare går forbi spritten. Det gjorde man ikke tidligere – og det kan koste på sundhedskontoen, at nogle blæser på de vigtige råd om sprit og afstand. Vi må vise hensyn til hinanden…

Her på bloggen vil jeg ikke begynde at diskutere med skeptikerne. De har deres helt eget logik, og det må de selv stå til ansvar for. Jeg anbefaler https://coronasmitte.dk/ som er den officielle hovedside for information om corona.

Heller ingen julekalender i år her på domænet

Som faste læsere vil huske, så var den sidste julekalender her på domænet 2019. Det giver ikke mening at lave julekalenderen i år, men der er nye tanker for julekalenderen i 2022. Der vil jeg lave 24 låger med interviews af både podcastere og bloggere, som jeg tror kan blive en mere fast tradition selv hvis coronakrisen fortsætter.

Skærmdump af forsiden på julekalenderen her på domænet

Formatet skal i hvert fald afprøves, og som alle andre år, så er det vigtigt, at komme tidligt i gang med planlægningen, for den slags tager mere tid end mange er klar over… 🙂

De eksisterende kalendere kan dog godt give mange tips om alt fra juleklip til vinene til årets julemiddage, og i det perspektiv er julekalenderen stadig en nyttig ressource, som alle der har læst med, formentlig vil huske. Ellers kan du i hvert fald selv tjekke kalenderen ud, og finde mange nyttige tips.

Jeg håber naturligvis alle vil følge med, når det nye format afprøves. Det er i krisetider, at nye ting skal testes, og så får vi se, hvordan det går med trafikken, når der kommer gang i aktiviteterne igen…

Rigtig god weekend til alle læserne af denne blog. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.