Forskellen mellem hegn og pigtråd

Alle husejere kender til det at have et hegn omkring sin have. Det vil typisk være enten et levende hegn eller et træhegn. Det er de færreste, som bruger pigtråd ind mod naboen… 🙂

I denne tid tales der meget om de ydre grænser omkring EU. Man er nervøs for flygtningestrømme, bl.a. efter vi forlod Afghanistan i det store kaos, som har givet Taliban en hurtig magtovertagelse. Alle venter mens de holder vejret af frygt for, at det vi så før de allierede styrker gik ind i landet.

Vi har IKKE brug for pigtråd!

Vi har ikke brug for pigtråd. Vi har brug for mere internationalt diplomati. Stærkere samarbejde på tværs af alle grænser, båden inden for EU, men sandelig også med naboerne til EU.

Nu skal den private blog ikke overdrysses med indlæg om politik. Det kan du læse om ovre på den socialliberale politiske blog. Dog vil jeg nøjes med helt stilfærdigt at konstatere, at medierne glemmer, at holde politikerne fast på det, de tidligere har sagt. Alle taler om, at hjælpe folk i nærområderne, men det bliver kun ved snakken!

Når der skabes et kaos ovenpå en lynhurtig og stresset exit, så kan det ikke undre, at nogle vil forsøge, at forlade et land, som formentlig vil lade hånt om menneskerettigheder for kvinder og børn. Jeg vil gerne udfordre de folk, der tror der kommer ligestilling af, at vi bare taler om det. Det er møghamrende naivt!

Der er brug for langsigtede strategier, og det er ikke et område, som får den store mediebevågenhed, men det gør det ikke mindre vigtigt, at få langt op på prioritetslisten. Der er SÅ meget som trænger til opmærksomhed, hvilket private hjælpeorganisationer kan bekræfte, men det ender kun i festlige skåltaler, desværre…

Jeg ville ønske, at folk var lidt mindre fokuserede på de hurtige overskrifter. Der er brug for nuancering, herunder også, at vi begynder, at se verden med nye briller. En isolationstænkning fra EUs side vil kun ende som det gjorde, da Trump var præsident i USA. Vi har brug for mere udsyn, ikke snæversyn!

Rigtig god søndag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Nyuddannet IT-supporter - blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.