God st. bededag til alle

I dag er det som bekendt st. bededag. En fridag som stensikkert vil lokke mange i haverne for at klargøre sommerhuset eller kolonihaven til den sommer, vi alle ser frem til.

Lettere overskyet og ca 10 grader er vi vant til. Det giver mulighed for havearbejde uden alt for meget sved på panden. Det vil mange nok sætte stor pris på. For min egen del står den på pasning af hund, mens kammersjuks nabo tager på weekendophold med sine forældre. Det er altid hyggeligt, og giver rig lejlighed til at nyde et par friske gåture i godt selskab… 🙂

Store bededag er en sjov størrelse. Vi bruger næppe ret meget tid på bøn i en tid, hvor religion bruges til at dunke andre i hovedet med hvor meget ‘bedre’ de er end andre. Som Marx sagde, er religion opium for folket. Håbet om, at stå nådigt i de højere magters øjne. Som oftest uden den store personlige indsats, men alene en masse langhårede forklaringer om, at nogle er bedre end andre.

Forår godt for os – dog en udfordring for nogle

Nu hvor alting springer ud, så bør det også nævnes, at der er udfordringer. Særligt pollenallergikere mærker nu bagsiden af, at naturen vågner. I takt med, at der skal spredes frø, spredes der pollen, som nogle af os har det knap så godt med. Man skal huske sin allergimedicin, hvis man skal væk fra hjemmet et par dage. Det er en af fordelene, at man kan ‘skærme’ sig fra effekten med almindelig håndkøbsmedicin.

I den kommende uge starter den spændende serie Hvide SandeTV2. Faste læsere af denne blog vil huske, at jeg er vild med serier. Jeg har flere gange nævnt Badehotellet, og før det Krøniken, Taxa, Borgen og flere andre serier, som altid kan tåle et gensyn.

Alle ønskes en rigtig god dag, og en rigtig god weekend. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.